Parteneriate locale si regionale

 1. Let's do it Danube
 2. Let's do it Danube
 • Let's do it, Danube

 • În cadrul celei de-a treia ediții a Let’s Do It, Danube!, concursul dedicat școlilor din județele dunărene, s-au înscris 155 de școli și au fost implicați aproximativ 1300 de profesori. Proiectul este realizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

  De asemenea, în cadrul Let’s Do It, Danube! a fost organizată și o acțiune de curățare a malurilor Dunării, pe 25 iunie 2016, în apropierea Zilei Internaționale a fluviului, la care vor fi invitate să participe toate unitățile de învățământ.

  Scopul proiectului este promovarea unui comportament responsabil față de mediu și educarea românilor cu privire la curățenia apelor și în special a Dunării, cel mai important fluviu din țară.

 • Club Rotary


 • Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si reprezentantii diferitelor profesii din întrega lume care considera importanta asigurarea de servicii umanitare, care încurajeaza înalte standarde etice în toate domeniile de activitate.
  CENTRUL CARE ASIGURA SERVICII DE INGRIJIRE PERSOANELOR VARSTNICE 40 de varstnici cu varsta de peste 65 ani, cu venituri de pana la 460 lei, fara familie sau parasiti de aceasta, cu starea de sanatate precara. Dansii beneficiaza de serviciul de ,,Ingrijire varstnici la domiciliu,,ce consta in menaj la domiciliu, spalatorie, insotire pentru vizita la medic si achizitionarea medicamentelor, plata utilitatilor, achizitionarea produselor alimentare si gatirea lor, identificarea nevoilor sociale, intocmirea dosarelor pentru obtinerea drepturilor sociale, distribuirea produselor de ingrijire a locuintei si personala, distribuirea produselor alimentare ( atunci cand avem produse ).Pentru prevenirea izolarii, a marginalizarii sociale, a sentimentului de abandon , in fiecare luna sunt sarbatorite zilele de nastere a beneficiarilor nostri, sarbatoare la care participa si tinerii din centrul social.