14 Septembrie 2015

Vacanța mare si-a facut bagajele și a predat ștafeta unui nou început de an școlar. Într-un plan simbolic, septembrie devine inevitabil sinonim cu ideea de educație și început de școală.
Ne regăsim în universul școlii, părinți, elevi și profesori, încercăm să definim concepte și idealuri.

Școala este locul fundamental al devenirii noastre, locul în care ne întâlnim cu ceilalți, depășim propriile individualități și singurătăți, învățând lecția comunicării, a deschiderii spre cei din jur. Școala înseamnă, în egală măsură, cunoaștere, știință, cultură, dar și morală și spiritualitate.
La început de drum, în anul scolar 2015-2016, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența învățătorilor și profesorilor, în buna lor credință și puterea de a modela personalități, de a oferi modele de viață și profesie.


În faţa acestei responsabilităţi uriaşe, îndemnul pentru fiecare dascăl este să nu renunţe la a investi în vieţile elevilor cunoaştere, valori şi idealuri înalte, să fie modele vrednice de urmat pentru discipolii lor.
În faţa aceleiaşi responsabilităţi, invitaţia pentru părinţi este să se implice activ în educaţia copiilor, să fie prezenţi în viaţa şcolii, alături de profesori.


Copiilor le adresez provocarea competiţiei, a muncii, a disciplinei şi a studiului cu seriozitate. Voi sunteţi sensul existenţei noastre ca părinți, voi sunteţi cei în care ne investim astăzi cu dăruire şi speranţă pentru un mâine pe care îl dorim mai frumos, mai curat.
Fie ca împreună, dascăli, copii, părinți, comunitate să ne unim eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii,al descoperirilor și formării personalității.
În încheiere, per­miteți-mi să le trans­mit elevilor multă put­ere de muncă, alegeri înțelepte și reușite pe măsura efor­tu­lui depus, părinților și cadrelor di­dac­tice multă răbdare, decizii înțelepte și să ne bucurăm împre­ună la sfârșitul an­u­lui școlar văzând sat­is­facția care va licări în ochii copi­ilor noştri.


Mult succes tuturor!

: Ремонт паркетных полов. Качественный паркетный пол цена. Циклевка паркетных полов. Как установить дверь межкомнатную. Как установить самостоятельно дверь в доме. Устанавливаем двери сами. Дизайн интерьера кухни. Самые маленькие кухни интерьер. Цвета в интерьере кухни. Самодельные мотоблоки видео. Лучшие самодельные мотоблоки чертежи. Как сделать самодельный мотоблок.
Фасадная штукатурка короед. Быстрое нанесение фасадной штукатурки. Штукатурка фасадная своими руками. Секреты успешного бизнеса. Лучшие секреты успеха в бизнесе. Секреты ведения бизнеса. Шкаф купе своими руками. Как сделать шкаф купе своими руками. Шкаф своими руками чертежи. Отделочные работы цены. Быстрые отделочные работы дома. Выполнение отделочных работ.