În contextul actual, în care numărul de cazuri de CORONAVIRUS creste de la zi la zi, se impune evitarea efectuarii platilor in numerar, motiv pentru care va facem cunoscut urmatoarele :

 1.  In urma evaluarii dosarelor depuse, în vederea obtinerii burselor pentru anul scolar 2020-2021, au fost afișate, pe site-ul colegiului (deschideți link-urile de mai jos) listele cu elevii care vor beneficia de burse de performanta, merit si sociale.

2.  Astfel, toti elevii beneficiari sunt rugati ca, pana in data de 23.11.2020, sa trimita, scanat, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , contul IBAN personal si CNP-ul.

3.  Acest cont poate fi deschis la orice banca doreste fiecare elev.

4.  Doar elevii, beneficiari, care sunt minori, daca, nu au deja un cont deschis pe numele lor, (alocatie, etc) pot trimite un cont IBAN al unuia dintre parinti insotit de o declaratie pe proprie raspundere prin care va face precizarea ca doreste ca plata sumelor care provin din bursa copilului sau sa fie facuta in acest cont. De asemenea, pe declaratie se va specifica atat CNP-ul elevului cat si CNP-ul titularului de cont.

                    Va multumim.

CONDUCEREA COLEGIULUI NATIONAL „NICOLAE BALCESCU” BRAILA

 

Tabel final burse

 

Rezultate contestații burse 

 

Rezultate burse 

 

Anunț burse școlare


Procedura acordare burse